Tired In All Terms At The End Of The Month

If you would notice, my blog post usually are 5 or 7 per month. But you can see the number is increasing by month. In May, I have 9 posts. June, 11POSTS!!!! Crazy huh?? Well, June was a month of..I would say, quite a lot of things.. or stupid things happened?? :) It's up to me to judge it. I myself am wondering exactly how much post will I post for this month of July. I have the feeling that July is the month of movieeee!!!

But, there is one thing I would like to highlight here. PANTANG LARANG NINA. Macam ape je bunyi nye kan? HahahaMeh, dengar betul-betul. I mean, please read it carefully if you're my friend. I'm going to tell you something, that you might change your perception on me later, cuz it probably really contradicts with what I tried to portray. Okay, you can laugh all you want with me. But DON'T, EVER, CROSS THAT BORDER LINE.

Ceritanya begini..

In Ms. Zarina's College Writing class. Suddenly I heard my phone vibrates in my bag. Tengok tengok, rupanya si X (anonymous la). Aku pun malas la jawab sebab tengah in class. And it's rude (for me la) to answer a phone call during the class. Then she keep on calling me. So, I text her (Still, in the class) I asked "Nape?". Then she replie "Jawab la.. ada benda penting ni...". Honestly and sincerely, aku dah pikir mcam-macam dalam kepala otak aku. Then she calls me again. I was hesitating whether to answer or not. Then, I decided to answer la. Since she said "ADA BENDA PENTING NI". Aku mati-mati ingat dia kena pukau ke, barang semua habis kena curi ke.. ade kematian ke (which I don't know how I would handle this kind of news for the second time anymore).. or bilik kena rompak ke.. (haha bajet la ade benda berharga sangat dalam tu). Then aku pun jawab la. Syidah pun try la cover sangat dengan meletakkan buku depan aku. Aku cakap tak payah, I'l just put the phone far away from me, 'cuz nanti nampak sangat tengah buat benda lain. And, with Miss Zarina, you DON'T PLAY PLAY ar. I know, cuz I observed her. :)

So, then she said dalam nada cemas;
"Na (sebenarnya aku suruh kau panggil aku NINA, bukan NA or AMA or AMAL! I'm not a VERB okay!),  sory sangat-sangat. Kunci locker kau rosak. Tadi aku duduk la kat katil kau, pastu aku main-main dengan kunci locker kau.. Password kunci locker kau *** kan??"

"U-huh"

"Ha.. pastu dia terbukak pastu aku try tutup, dia tak mau. Dah tak boleh nak tutup da. Pastu, skang ni aku guna kunci aku letak kat locker kau pastu aku letak kunci locker kau kat atas meja kau. Sorry sangat-sangat Na"

Ya..ada anda faham?????!

Honestly, and betul-betul honest from my heart, AT FIRST, aku tak marah lagi tau. I thought it was funny. AND I thought that perhaps kunci tu dia tak reti nak tutup balik ke (meaning not fully rosak lagi la) or whatsoever. Pastu, aku pun cakap la "Nanti Nina call balik" cuz I'm still in Ms. Zarina class. AT THAT TIME, I only thought that "ALA...KUNCI LOCKER ROSAK JERRR" and I'm not that worry cuz she already locked my locker with her own key. So, I kinda not THAT worry. Hey, chill je eyh ko ni Nina?? haha

And then, right after class tu, still tak ada rasa marah. Still, fell funny. So I called her. "(She explained the same thing to me, I don't for what time already)" and I said "Tak apa.. X gi class dulu. Pegi class dengan hati yang tenang. Sokay".

Actually, aku pun geram jugak dekat diri aku. Why am I being so nice to her when I know somewhere deep down inside I'll make her feel uneasy?? Haish. Yes, I will get angry at her at some point, some time on that day. But I don't her to go to class, knowing that I'm mad at her. Let her go get her knowledge peacefully first. Then only I'll torture her, mentally and emotionally. BAHAHAHAHA!! ;P Okay, enough being cruel Nina! ;D

And then..bila petang menjelma, malam semakin hampir, dan aku juga sudah KEPENATAN, maka rasa marah itu secara tidak langsung it's arising. (eyh, ape ni? ni ROJAK BAHASA BETUL!! OMG, I'm so sorry Bahasa Malaysia and English.)

Maka...setibanya aku sampai di bilikku yang berada di blok B, Kolej Mawar, aku masuk bilik. Dan tidak aku nampak pula kelibat si X ni. Jadi aku bertanyakan kepada roommate aku yang dua ekor lagi tu, "Mane X?? AKk nak bukak locker ni...!" dalam nada kepenatan. Kelihatannya mereka juga tidak tahu dimanakah X telah menghilang. Setelah menunggu beberapa minit. Tiba-tiba pintu terbuka dan kelibat si X sudah mula kelihatan.

"Na, sorry Na. (And she starts explaining the SAME THING to me)"

Aku pun dengan soalan yang sudah lama tertulis dalam otak untuk attack dia, mula mengeluarkan peluru dari senjata.

"Kau buat apa dengan locker aku?", I DID try to ask in the MOST POLITE WAY I COULD.

"Tadi aku duduk kat kat katil ko kejap, main-main dengan kunci kau.."

*In my head: APA MOTIF KAU DUDUK KAT KATIL AKU, MAIN DENGAN KUNCI LOCKER AKU?? YOU HAVE SOMETHING ON YOUR SLEEVE, GIRL??


"Tu la.. aku ni memang tak suka kalau orang lain main usik-usik barang aku" I was trying to say it in the most.. calm way. But I can't. I'm angry. Kinda.

Aku jarang marah. JARANG. Tapi bila aku marah, there are only 2 things that'll happen, either:

  1. Aku akan "project" kan jugak kemarahan aku, or bila aku marah SANGAT-SANGAT sampai/tapi aku tak boleh luah,
  2. I'll cry.
But, in whatever angry state I am, it is always better for you to keep yourself 10m away from me. Better. And don't talk to me. Just, let me cool down by myself. 

And then dia continue lagi. "Kau boleh guna kunci aku dulu. Kunci aku pun aku beli mahal gak ar.. RM6."

Okay. Seriously, bila dia cakap RM6 tu aku nak tergelak. Tergelak bukan sebab apa, tapi RM6, mahal?? I think it's standard kot kat KL ni. hahahah kejam gila kan?? I know. 

"Aku tak kisah kunci engkau mahal ke tak, kunci aku ni.. cam ne aku nak kunci locker"

Ya, yang penting locker aku. Locker kau ape aku kesah??! But, there are a few reasons kenapa aku marah:
  1. APASAL ENGKAU SIBUK-SIBUK NAK DUDUK KAT TEMPAT AKU, AND THEN GODEK-GODEK KUNCI LOCKER AKU????????!!!!!!
  2. I don't like people to touch my stuff, for I don't want this kind of things to happen!
  3. You weren't looking into my eyes when you're explaining it to me. I don't know whether you're being honest or not. You broke down your own trust in me girl. 
  4. Engkau nak emo dengan aku pulak lepas benda ni jadi. HELLLLLOOOOOO???? Bukan patutnya AKU KE YANG EMO DENGAN KAU????? Tapi aku malas nak emo dengan kau. LANTAK-ENGKAU-LA! 


Honestly, I don't know why some people are just too sensitive. Or is it my mouth?? Why people are so "TOUCHED" with my words?? Especially the guys. -.- haih. I thought it's only GIRLS that are super sensitive??? 


Serious, malas nak memanjangkan hal macam ini. Whatever happen, happens. I don't give a ****ing care anymore. 
I'm tired PHYSICALLY, MENTALLY AND EMOTIONALLY
You wanna be my friend, then TAKE ME FOR WHAT I AM.


P.S.: Now, where is the $$$??? It's July already babe!! hahah



1 comment

What's on your mind is there for a reason. :)