Di Masa Aku Seharusnya Zzzzzz...

Semua orang ade post baru kat wall masing-masing. Aku? Aku tak tau nak post ape. Okaylah. Aku nak share satu benda yang aku dah lama nak share ngan korang. Gambar ni aku ambik masa on the way balik dari Kuala Berang (Sila Google kalau tak tahu ye) to KL, in the monorail.
Oh, teringat juga ketika Arif Syatibi (not sure if I spelled out his name correctly, but it is pronounced as Syatibi) membantu aku mengangkat bagasi ku dari tempat letak bagasi. That's very nice of you. Gentleman. =) Da sudah Nina! Jangan nak memuji lebih lebih. hahaha


DO NOT LITTER or DO NOT PICK UP THE LITTER???

You be the judge.
=)

No comments

What's on your mind is there for a reason. :)